OX App Suite on tehokas sähköpostisovellus, joka on suunniteltu kaiken kokoiselle yritykselle (ja budjetille).

Odottaa enemmän sähköpostista

  • Professional sähköposti@oma-verkkotunnus.com
  • Turvallinen ja luotettava; 99,9%: n käyttöajalla
  • Käytä Webmail-, Mobile- tai Desktop-sovelluksia
  • Valtavat 10 Gt ja 50 Gt postilaatikot

Sano hyvästit roskapostille

Tekoälyn ja ennakoivan sähköpostin suojausohjelmiston avulla OX App Suite taistelee pitääkseen postilaatikkosi turvassa roskapostilta, viruksilta, haittaohjelmilta ja tietojenkalasteluhyökkäyksiltä.

Työskentele missä tahansa

OX App Suite synkronoi kaikki laitteesi. Mobiililaitteet ja työpöytäkoneet eivät ole ongelma, koska OX App Suite toimii saumattomasti kaikissa eri käyttöliittymissä.

Ominaisuudet

Pilvitiedostojen tallennus

Säilytä ja jaa tärkeät asiakirjat turvallisesti pilvessä. 50 Gt:n tallennustilalla sinulla on runsaasti tilaa tulevina vuosina.

Kalenteri ja yhteystiedot

Ota käyttöösi konsernitason kommunikointikanavat: jaettu kalenteri, aikataulutus-wizard, iCal-tuki ja globaali osoiteluettelo!

Paljon sähköpostiominaisuuksia

Sähköposti sisältää kaikki suosituimma ominaisuudet, kuten edellleenlähetys (Forwarders), automaattivastaajat, suodattimet, allekirjoitukset, ilmoitukset ja paljon muuta!

Lisää ohjelmia tuottavuutesi parantamiseen!

Luo, muokkaa ja jaa Microsoft Office -asiakirjoja, kuten Word, Excel ja PowerPoint, App Suiten tehokkaiden online-sovellusten avulla.

Tuo sovelluksesi

Lisää suosikkisähköpostipalvelusi ja/tai -sovelluksesi helposti App Suiteen; kuten Gmail, Dropbox, Zoom (tulossa pian) ja paljon muuta!

Yksityisyysasiat

App Suite ei koskaan lue, skannaa tai jaa mitään henkilökohtaisia tai sähköpostitietojasi kolmansien osapuolten kanssa. Koskaan.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

OX App Suite OX App Suite + Productivity
99,9% Uptime SLA
Ensiluokkainen virusten ja roskapostin torjunta
sähköposti@omaverkkotunnus.com
Postilaatikoiden koko 10GB 25GB
Monipuolinen Webmail
Mobiili- ja työpöydän käyttö (IMAP)
Jaetut kalenterit, yhteystiedot, tehtävät
CardDAV ja CalDAV
Integroitu portaalisivu
Self-Service Migration Tool
Pilvitiedostojen tallennus - 25GB
Online Office Suite -
Luo/muokkaa Word-dokumentteja -
Luo/muokkaa laskentataulukoita -
Luo/muokkaa PowerPointia -
2.50 €/kk/käyttäjä
4.00 €/kk/käyttäjä

Mitä sovelluksia OX App Suite sisältää?

Kaikki OX App Suiten suunnitelmat sisältävät pääsyn Webmailiin, Kalenteriin, Tehtäviin ja Osoitekirjaan. Tuottavuus-paketti lisää OX-driven ja OX-dokumentit (teksti, laskentataulukot ja esitykset).

Voinko lisätä ulkopuolisia sähköpostitilejä OX App Suiteen?

Kyllä, OX App Suite tukee kaikkien ulkoisten IMAP-sähköpostitilien, mukaan lukien suositut palveluntarjoajien, kuten Gmail:n, Yahoo:n ja Outlook.com:n, yhdistämistä. Lisää vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi App Suiteen, ja kaikki näille tileille lähetetyt sähköpostit näkyvät App Suite -käyttöliittymässä.

Can I migrate my existing email account from another provider?

Yes, we offer a self-service migration tool that is intuitive and easy to use. Migrate from all popular email services including Apple iCloud, Gmail, Outlook.com/Windows Live/Hotmail, Yahoo Mail, GMX, or T-Online, or manually enter your provider's information using IMAP/POP3 or other available preferred protocols.

Voinko synkronoida kalenterin ja yhteystiedot OX App Suiten ja mobiililaitteeni välillä?

Kyllä, OX App Suite tukee täysin CalDAVia ja CardDAVia. Ja Android-käyttäjille synkronointi on helppoa Android Sync -sovelluksen kautta.

Toimiiko OX App Suite laitteellani?

App Suite toimii saumattomasti useimpien pöytätietokoneiden ja älypuhelinten sähköpostiohjelmien kanssa.

Mobiililaitteet: iPhone iOS 11/iOS 12, Android 4.1 tai uudempi
Tuetut selaimet: Safari, Chrome (viimeisin ja edellinen versio), Mozilla Firefox (viimeisin ja edellinen versio), Microsoft Internet Explorer 11/Edge

Suojaako OX App Suite roskapostia ja viruksia vastaan?

Kyllä! OX App Suite käyttää omaa tekniikkaa sekä kumppaneidensa roskapostin torjunta-ohjelmia pitääkseen postilaatikkosi mahdollisimman puhtaana ja turvallisena.

Mikä on OX Drive (Tuottavuus)?

OX Drive on online-tallennusratkaisu asiakirjojen, valokuvien ja median tallentamiseen pilvipalveluun. Tämä tarkoittaa, että tarvitset vain pääsyn OX App Suiteen ja OX Driveen, ja sinulla on myös pääsy kaikkiin tiedostoihisi. OX Driven avulla voit synkronoida tiedostosi kaikkien laitteidesi kanssa selaimella tai alkuperäisillä sovelluksilla.

Mikä on OX-asiakirjat (Tuottavuus)?

OX-teksti, OX-laskentataulukko ja OX-esitys ovat 3 sovellusta, jotka kuuluvat OX-asiakirjoihin. Näitä sovelluksia voidaan käyttää luomaan ja muokkaamaan tekstidokumentteja, laskentataulukoita ja esityksiä verkossa. Luo ja muokkaa dokumenttejasi mistä tahansa käyttämällä Office-sovelluksista tuttuja toiminta.

Mitä kieliä OX App Suite tukee?

OX App Suite tukee seuraavia kieliä: englanti, saksa, tanska, tšekki, espanja, ranska, italia, latvia, unkari, hollanti, puola, portugali, venäjä, romania, slaavi, suomi, ruotsi, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, japani