Sinulle räätälöity sähköpostisuojaus

Ota sähköposti hallintaansi

Saapuvan sähköpostin suodatus

Suojaa verkkoasi

Poista roskaposti ja virukset sähköpostista ennen kuin ne koskaan pääsevät verkkoosi

Alkaen 3.00 €/kk/verkkotunnus
Lisätietoja Osta

Lähtevän sähköpostin suodatus

Turvaa maineesi

Estä roskapostia ja viruksia poistumasta verkostasi sinun tietämättäsi

Alkaen 3.00 €/kk/verkkotunnus
Lisätietoja Osta

Sähköpostin arkistointi

Varmuuskopiointi ja yhteensopivuus

Älä enää koskaan menetä sähköposteja ja varmista, että sähköpostitiedot ovat lain vaatimalla tasolla

Alkaen 68.00 €/1 v/verkkotunnus
Lisätietoja Osta
Palvelun tarjoaa:

Estä lähes 100% viruksista, haittaohjelmista ja roskapostista ennen kuin ne koskaan saapuvat sähköpostiisi

Saapuvan sähköpostin suodatus antaa sinulle kaikki nämä edut...

Full Inbox protection kilpailukykyiseen hintaan
Erittäin tarkka suodatus
Helppo määritys
Lisää saapuvan sähköpostin jatkuvuutta ja redundanssia
Erilaiset raportointivaihtoehdot
Helppokäyttöinen käyttöliittymä antaa sinulle täyden kontrollin sähköpostiisi
Paranna työntekijöiden tuottavuutta
Yhteensopiva minkä tahansa sähköpostipalvelimen kanssa

Saapuvan sähköpostin suodatus suodattaa kaikki saapuvat sähköpostit ja poistaa roskapostin ja virukset ennen kuin nämä uhat pääsevät verkkoosi lähes 100 prosentin tarkkuudella. Pystyt hallinnoimaan tätä laajan ohjauspaneelin avulla. Lisäksi, jos sähköpostipalvelimesi ei toimi, sähköpostiosoitteesi siirtyy jonoon. Jonossa olevaa sähköpostia voi lukea ja siihen voi vastata web-käyttöliittymän kautta, eikä työsi siis keskeydy!

Miksi tarvitset ammattimaisen suodattimen saapuvalle sähköpostille?

Pääse irti verkkosi tietoturvariskeistä. Jos postilaatikkosi on täynnä ei-toivottuja massaviestejä joka päivä, se on merkki siitä, että tarvitset ammattimaisen suodattimen sähköpostin rajaamiseen. Hanki täysi suoja postilaatikollesi ja sano hyvästit roskapostille, viruksille ja haittaohjelmille!

Kuinka se toimii

Kun sähköpostisuodatin on (automaattisesti) otettu käyttöön ja suodatus on aktivoitu, sähköposti kulkee SpamExperts-suodatuspilven läpi. Saapuvat sähköpostit analysoidaan ja skannataan turvallisesti reaaliajassa. Koulutusta tai erillisiä asetuksia ei tarvita, vaan suodatin on käyttökuntoinen saman tien. Roskapostina havaitut viestit siirretään 'karanteeniin', kun taas muut roskapostit lähetetään sähköpostipalvelimelle. Karanteenia voidaan seurata käyttäjäystävällisessä SpamPanelissa, sähköpostiraporttien kautta tai jopa suoraan sähköpostiohjelmassasi! Älä enää tuhlaa aikaasi roskapostien käsittelyyn, vaan voi keskittää energiasi itse liiketoimintaansi.

Lähtevän sähköpostin suodatus antaa sinulle kaikki nämä edut...

Ei joudu enää mustalle listalle
Suojaa tuotemerkkisi ja IT-järjestelmiesi maine
Vältä kustannusten poistamista luettelosta
Varmista sähköpostin lähetyksen jatkuvuus
Paranna työntekijöiden tuottavuutta
Hallitse paremmin väärinkäytöksiä

Mitä lähtevä postin suodatus on?

Lähtevän sähköpostin suodatus on elintärkeää IT-infrastruktuurin maineen turvaamiseksi ja sen varmistamiseksi, että kaikki lähtevät sähköpostisi saapuvat turvallisesti sinne, missä niiden pitäisi. Tämä ammattimainen ratkaisu estää roskapostin ja virusten poistumisen verkostostasi ja estää IP-osoitteen päätymistä mustalle listalle. Lisäksi SpamExperts Outgoing Filter tarjoaa sinulle raportoinnin ja työkalut vaarantuneiden tilien havaitsemiseen ja roskapostin estämiseen.

Miksi tarvitset sitä?

Onko verkostasi koskaan lähtenyt roskapostia sinun tietämättäsi? Verkon heikkouksien vuoksi mikä tahansa laite on alttiina lähettää roskapostia ilman, että edes tiedät sitä! Siksi on kriittistä, että investoit ammattimaiseen lähtevän postin suodattimen ratkaisuun. Säilytä yrityksesi hyvä maine, lopeta roskapostin poistuminen verkostostasi ja estä mustalle listalle joutumista niin, että sähköpostisi saapuu aina sinne, missä sen on tarkoitus tulla.

Sähköpostin arkistointi antaa sinulle kaikki nämä edut...

Sisältää saapuvan ja lähtevän sähköpostin suodatuksen!
Älä koskaan menetä sähköpostia uudelleen!
Noudata lainsäädäntöä
Paranna IT-järjestelmän suorituskykyä
Käyttäjäystävällinen tietosuojahallinta
Varmista keskeytyksetön sähköpostilähetys ja päivitystuki
Pakattu, salattu ja suojattu arkisto

Sähköpostin arkistointi

Sähköpostiarkistointi säilyttää ja suojaa kaikki saapuvat ja lähtevät sähköpostiviestit myöhempää käyttöä varten. Se on varma tapa palauttaa kadonneita tai vahingossa poistettuja sähköposteja, suojata tärkeät sähköpostit ja niiden liitteet, ja lisäksi se mahdollistaa eDiscovery:m eli sähköisessä muodossa olevan tiedon etsimistä esimerkiksi riita-asioita varten.

Miksi tarvitset sitä

Etsitkö epätoivoisesti tärkeää sähköpostia viime vuodesta, mutta et näytä löytävän sitä ja tämän takia olet vaarassa saada sakon tai menettää tärkeän liikesopimuksen? Estä tämä sähköpostin arkistoinnin avulla. Sähköpostiarkistointi on tärkeä työkalu, jolla säilytetään varmuuskopio kaikista sähköposteista ja varmistetaan samalla sinun oikeusturva.

Samalla kun sähköposteilla on merkittävä oikeudellinen rooli, sähköpostin noudattamisesta on tullut erittäin iso huolenaihe organisaatioille. Siksi tietyillä toimialoilla on välttämätöntä säilyttää varmuuskopio kaikista sähköpostiviesteistä ja varmsitaa siten organisaatio oikeusturva.

Rekisteröidy ja aloita

Valitse TuoteLisävaihtoehtoja3.00 €/kk 68.00 €/1 v 3.00 €/kk 68.00 €/1 v 6.00 €/kk 10.00 €/kk

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka se toimii?

Sähköposti reititetään SpamExperts-älykkäiden itseoppivien palvelimien kautta, jotka havaitsevat ja estävät roskapostin ennen kuin se koskaan saavuttaa sinut.


Kuinka tarkka suodatus on?

Kiitos miljoonien sähköpostiviestien päivittäisen käsittelyn, sähköpostisuodattimemme ovat alan johtavia ja lähes 100% tarkkoja.


Voinko palauttaa estetyt viestit?

Kattava ohjauspaneeli, josta löytyy lokihistoria, sähköpostikaranteeni ja monia muita työkaluja, antaa sinun tarkistaa minkä tahansa järjestelmän kautta kulkevan sähköpostin tilan.


Kuinka kauan asennus kestää?

Asennus on nopeaa ja sähköpostin suodatus on pystyssä jo muutamassa minuutissa.


Mitä tarkoittaa sähköpostin arkistointi?

Sähköposti on nykyään niin tärkeää ja sähköpostin arkistoinnilla varmistat, että mitkään viestisi eivät häviä.


Kuinka paljon sähköposteja voin tallentaa?

Sähköpostiarkistointi sisältää oletuksena 10 Gt tallennustilaa pakatuille sähköposteille. Jos tarvitset lisää tallennustilaa, 10 Gt: n lisenssejä voidaan lisätä.