Hunaja Hosting on webhostingin moderni haastaja

  • Torstai, 19. Elokuu, 2021
  • 14:00pm

Tarvitseeko palvelimien vuokraamisen olla vaikeaa? Pitääkö ottaa useampi eri maksullinen palvelu, jotta voin laittaa itselleni toimivat nettisivut? Voisiko kuka tahansa, ilman IT-tutkintoa, laittaa pystyyn omat nettisivut esimerkiksi harrastustaan tai liiketoimintaansa varten?

Yrityksemme syntyi yksinkertaisesti siihen tarpeeseen, että suomalaiset tarvitsevat edullisempia ja helpompia web-hotelleja. Meiltä asiakas ei vain vuokraa palvelintilaa ja rekisteröi verkkotunnusta, vaan samalla hänelle aukeaa mahdollisuus valita rajaton määrä esimerkiksi sähköpostitilejä tai verkkotunnuksia. Lisäksi asiakkaan ei tarvitse huolehtia sähköpostipalvelusta tai SSL-sertifikaatista, ne kuuluvat jokaiseen tilaukseen ilmaiseksi. Lisäksi mitä ikinä sovelluksia asiakkaan tarvitseekaan, helppokäyttöinen asennusohjelma auttaa lisäämään suosikkisovelluksesi palvelimillesi. 

Ja jotta asiakas saisi käyttöönsä kaikki tarvitsemansa palvelut, me tarjoamme myös hengästyttävän listan lisäpalveluita mm. nettisivujen rakennukseen, eritasoisten sertifikaattien hankkimiseen ja suojattuun VPN yhteyteen. Tutustu lisää palveluihimme tuotesivuiltamme.

Älä maksa hunajaa, vaan ota palvelin haltuusi jo tänään!

« Takaisin